Sorø Akademis Skole var min arbejdsplads fra sommeren 1973 og indtil 2016

Så jeg har meget spændende at vise og at fortælle her fra, f.eks om da 2.vy - sikkert fordi der var lovet en dusør på manden, død eller levende - mødtes med Leonardo Fibonacci, en stor italiensk matematiker. Hvis man fokuserer på de glade ansigter, kan man fornemme klassens begejstring over dette fornemme møde. Fibonacci derimod - han fortrækker ikke en mine. Men han havde jo heller ikke hørt noget om 2vy før dette møde den sidste dag i september måned 2008.

I første omgang henvises ellers blot til skolens egen hjemmeside: Sorø Akademis Skole

Og til Lectio, hvor bl.a. skemaerne kan ses: Skolens Skemaer

Jeg ser lige om jeg kan finde lidt flere billeder fra denne svundne tid. I så fald vil de indtil videre komme 'hulter til bulter'

Jeg har været flere gange i Firenze med klasser. Her er den første klasse, hvor jeg klasse, som jeg rejste med, hvor jeg selv arrangerede turen. Det var i de "gode gamle dage", hvor man ikke bekymrede sig over flyenes klimabelastning. Vi fløj med Ryan Air, og betalte 1 kr pr billet. Nu til klassen, som jeg hvde det rigtig godt med, og det var vist nok gensidigt:

gamle3y

 

 

 

 

 

jeg startede jo i 1973 som kostlærer, og her er et billede af alumnerne på Hauchs Hus omkring afslutningen af mit første skoleår, 1973-74:

hauch

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da jeg var kommet lidt bedre i gang med arbejdet, og havde tilegnet mig en lille smule respekt, opfordrede nogle af eleverne til en boykot af blækregningen. Desværre lykkedes det dem aldrig at gennemføre det.

boykot

Så jeg fortsatte med at undervise mig

 

også selvom 3.g'erne havde sidste skoledag

u2